LogoJongeren

Hoi,

Ik ben benieuwd hoe je op deze site terecht bent gekomen? Heeft je vader, je moeder of misschien je mentor op school je getipt? Of was je zelf aan het Googlen?

Hoe dan ook, waarschijnlijk is het niet toevallig dat je hier bent beland en is er iets in je leven wat op dit moment niet zo lekker loopt.

Misschien voel je je onzeker, weet je niet hoe je dingen aan moet pakken of heb je iets naars meegemaakt en lukt het niet om het uit je hoofd te krijgen. Of er zijn thuis steeds weer spanningen en conflicten. 

Is er zoiets en wil jij hier iets aan doen, dan kun je bij mij komen. Je kan bij mij je verhaal kwijt, maar misschien ben je geen prater en gaan we aan de slag met werkvormen die jij leuk vindt. Zo kunnen we bijvoorbeeld gaan werken met speksteen, muziek luisteren of samen een rap maken. Ondertussen bekijken we wat jij graag wilt veranderen en bereiken en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Wat we doen en de gesprekken die we hebben zijn privé en vertrouwelijk. Af en toe praten we je ouders bij en als we duidelijk hebben gekregen hoe zij jou kunnen helpen, dan gaan we dat ook vertellen. Jij bepaalt wat je wilt vertellen en wat niet of later.

Natuurlijk is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Voordat we beginnen maken we kennis met elkaar en daarna kun jij beslissen of het iets voor je is. Misschien heb je nog vragen? Je kunt altijd contact met mij opnemen, telefonisch of via de mail. En misschien tot ziens!