Logo wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Rineke Neutel. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk  (deze opleiding heet nu Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb ik 8 jaar in de jeugdhulpverlening met kinderen en hun ouders gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang, waar ik als beleidsmedewerker pedagogiek werkzaam ben geweest.
Ondertussen zelf moeder geworden, werd ik geraakt door de kracht van kinderen, hun creativiteit en uniek zijn.  Daarnaast leerde ik tijdens de opleiding ‘video-interactiebegeleiding in de kinderopvang’ veel over communicatie en de uitdaging om al die prachtige initiatieven van kinderen optimaal te zien en te horen.
Deze nieuwsgierigheid naar kinderen en de behoefte om mezelf verder te ontwikkelen deed me besluiten de opleiding voor kinder- en jeugdtherapie te gaan volgen. Deze opleiding (BGL & Partners) heb ik in juni 2011 met succes afgerond.

Als coach en therapeut kan ik mijn eigen kwaliteiten ten volle benutten: ik ben betrokken, integer,  analytisch en creatief. Ik kan goed luisteren en afstemmen op de taal van het kind. Ik ga uit van wat er wel mogelijk is en ben een verbinder.
Graag ga ik als coach en therapeut met kinderen en jongeren op zoek naar hun kwaliteiten, zodat zij, gesterkt in wie ze zijn, in het leven kunnen staan en zich verder kunnen ontwikkelen.